Dato

30. apr. 2024

Forfatter

Anna Egeberg Krogh

Temaer

Samarbeid

Utdanningstilbud

Web Design

News

3

min. lesetid

NECIAs Formula Studentlag hadde avduking av bilen sin!

NECIAs Formula Studentlag hadde avduking av bilen sin!

Formula Studentlaget Helix hadde på onsdag 24. april avduking av bilen de skal konkurrere med i årets ingeniørkonkurranse. Teamet består av 33 dyktige studenter fra 10 ulike studieretninger på NMBU, og lagets hovedsponsor NECIA var til stede for å heie på dem. Avdukingen ble feiret med brask og bram, med et fullsatt auditorium av interesserte medstudenter og lærere ved NMBU.Onsdag 24. april fikk NECIA ved André Tandberg overvære avdukingen av Helix NMBU sin bil som de skal konkurrere med i årets Formule Student konkurranser. Teamet består av 33 studenter fra hele 10 studieretninger på NMBU, og aldersspennet er 19 til 26 år. Mangfoldet i ferdigheter og studieretninger skaper en unik mulighet for tverrfaglighet, og de får alle prøvd seg på det de kan best, alt fra markedsføring, hente sponsorer, prosjektledelse, design, utvikling og sveising av bildeler.

Teamet jobber nå mot kvalifisering i Lund i Sverige i midten av juni, og jobber hardt for å nå dette målet.


Som hovedsponsor er NECIA stolte over å se hvor langt Helix har kommet på bilen, og hvor stor interessen var for avdukingen, som ble holdt i et fullsatt og ballongpyntet auditorium på NMBU, der både medstudenter og lærere kom for å støtte og heie på teamet, som var både spente og glade over å endelig få vist frem bilen de har jobbet hardt for å ferdigstille, og selv om det ennå er det en liten vei å gå før den er kjøreklar, var stemningen elektrisk da avdukingen skjedde, og applausen runget gjennom auditoriet.


Avdukingen ble feiret på ekte studentvis med kaker til alle oppmøtte. NECIA takker for et supert gjennomført arrangement, og vi gleder oss til å følge de flotte studentene i Helix helt fram til startstreken, og ikke minst, målstreken!