Kortversjon

VOXTRY fra Necia er et vekstprogram for bedrifter. Som deltager får bedriften tilgang til kapital, strategisk veiledning, nettverk og utviklingspartnere. Programmet har et industrielt fokus og tilrettegger for skreddersydd finansiering, produkt og tjenesteutvikling i samarbeid med norske og internasjonale kunder og utviklingspartnere. Som deltager i Voxtry blir bedriften del av et økosystem for å utvikle og produsere lokalt og vokse globalt.

Tjenester

Finansiering

Produkt-markedstilpasning
Produkt og tjenesteutvikling
Eksport

Sterkt team og nettverk

Strategisk planlegging og fleksibilitet

VOXTRY – Skalerer selskaper

VOXTRY – Skalerer selskaper

VOXTRY er Necias flaggskipprogram, designet for å skalere veksten til fremadstormende bedrifter gjennom tilgang til kapital, strategisk veiledning og industriell forankring.

DIN PARTNER I SKALERING

VOXTRY er ikke bare et vekstprogram; det er en strategisk partner. Vi tilbyr nøye tilrettelagt finansiering for å sikre en smidig oppstart og oppskalering av virksomheten. Vårt team støtter deg i å tilpasse dine produkter og tjenester til kundens behov, noe som er kritisk for å lykkes i dagens konkurranseutsatte landskap.


DØRÅPNER TIL STERKE NETTVERK

I VOXTRY forstår vi at et sterkt nettverk er en av nøklene til varig suksess. Vi hjelper deg med å knytte bånd med relevante industriinvestorer, utviklingspartnere, nasjonale og intersjasjonale og kunder.


ENGASJER DEG I NECIA

Som en del av Necia blir du en del av et større økosystem som fremmer bedriftsrelevant kompetanse, teknologiutvikling, og vekst gjennom samarbeid og innovasjon. Dette inkluderer tilgang til Viken Akademiet, dedikert til etter- og videreutdanning, og deltakelse i ulike forum for ledelse, marked, økonomi og finans.


INVESTOR I VOXTRY

Ved å engasjere deg i VOXTRY, blir du del av en bevegelse som skaper lokal vekst, tiltrekker seg gründere med sterkt potensial, og som bygger opp fremtidens arbeidskraft. Vi tilbyr tilgang til bærekraftige investeringsobjekter, reduserer risiko i investeringene, og gir deg muligheter til å vise frem dine høy-presisjonsprosjekter på en global arena.